Første Ål fyll, og jeg kunne ikke drikke..

Igår var så og si hele Ål folkehøyskole samlet på den fantastisk flotte lokalpuben "Zparket Pub og Pizzeria"
For de som ikke har fått det med seg så er det nå min nye arbeidsplass. Jeg og min kjære leilighets kompis Hanne har nå overtatt som "daglig ledere" der (kremt) Eller.. Vi jobber i allefall der..

Fredag var vår første dag på jobb.. Og det gikk over all forventing. Det var rimelig morro når lokalbefolkningen "ÅLINGENE" skulle bestille drinker. De synes jo selvfølgelig at det var morro og bestille vanskligs mulig iogmed at Hanne og jeg aldri hadde laget drinker før i hele vårt liv:PLØRDAG- FOLKEHØYSKOLE FOLKA PÅ FYLLA
Igår jobbet vi også, med idag var det litt anderledes for idag ca kl 24 ramlet det inn fult av folkehøyskole folk, og uteover kvelden ble det full fart med dansing på bord, på gulv, shotter og drinker (servert og mixet av Hanne og meg seff) og mange koselige samtaler vil jeg tro;)

Hjemreisen til folkehøyskolen var arti. Alle de på skolen som var dratt til byen ble kjørt hjem i en 3seter. 20stk eller no,.,  Hehe! Alle lå oppå hverandre og rundt og omkring baki bagasjerommet..

Var trangt og intimt for å si det slikt.. Og veien til skolen vår fra BYEN er 6km lang, og masse svinger, vi ble hivd frem og tilbake bak i der. Hun kjørte heller ikke akurat rolig hun som kjørte oss.. Arti arti;)

Slik er livet på Folkehøyskole;) Men neste fredag- skal jeg drikke! The end...


Kommentarer:
Postet av: Aleksandra

hehe;) rått! en sånn biltur vil jeg å på:p eller no..:p (mamma vil vist også være med,for å passe på deg..):p

04.09.2005 @ 16:18
Postet av: Ingrid

Ja, sånn er livet på folkehøgskole. Jeg misunner deg ofte om dagen Camilla. Men i dag misunner jeg deg for at du IKKE drakk i går. Jeg er så dårlig at fy.. Har ikke vært så dårlig siden den gangen vi drakk hjemmebrenten til Carter og jeg vokna opp hjemme. Hvis du husker? klukkklukk eller kukkkukk om du vil. Litt mona i dag jeg..

04.09.2005 @ 18:46
URL: http://ingridflua.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/209969
hits