Jeg har en gang for alle bevist min "normalitet" ??

Er du normal?

5 av maksimalt 39 unormalitets-poeng.
Selv om du har enkelte unormale tendenser, er du i aller høyeste grad normal. Gratulerer! Ønsker du høyere score, kan vi anbefale harde rusmidler, fengselsstraffer og Rød Valgalianse.Så tok jeg testen en gang til med tanke på folkehøyskolen. Der jeg ikke har eget tv og slik og der jeg trener flere ganger i uka.. Da fikk jeg et litt annet svar.. Blir man mer unormal av folkehøyskole? Hva er egentlig normalt?? Jeg føler meg egentlig ganske akkurat passe normal. I såfall mener jeg at:
"Det er verden som er gal og jeg som er normal! "Er du normal?

15 av maksimalt 39 unormalitets-poeng.
Se det ja. Her er du definitivt godt i gang på din karriere som unormal. Foreløpig glir du nok fint inn lokalmiljøet, men med litt innsats kan du bli en riktig så underlig og pussig figur.

Test deg selv her

Kommentarer:
Postet av: Stian

2 unormalitets-poeng? Jeg er tydeligvis skuffende normal.

07.10.2005 @ 16:53
URL: http://www.stian.jenssen.net
Postet av: Ingrid

7 points, je,, ble litt skuffa egentlig, skulle gjerne hattminst 25 ., men men snn er det, man kan ikke f alt man vil her i livet.. jeje

08.10.2005 @ 10:53
Postet av: Elisabeth

Prater om at JEG m oppdatere loggen min? Du m jo gjra det sjl ogs.. Hvis ikke s m jeg bli streng!Eller s tar jeg bare hevn for morsomheta du og Nina hadde her om dagen.. S, hevnen er st, veit du!

20.10.2005 @ 01:49

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/277642
hits