Vær glad i Rakkerungene:D

INNLEGGET NEDENFOR ER HENTET FRA ELISABETH SIN WEBLOGG:

Når ska jeg lære?

Alltid lås døra når du går ut av rommet, eller er inne der og pass på at nøkkelen ikke står igjen i døra! Tilogmed når kl er kl 00.45 og du bare har tenkt deg en liten tur for å urinere før det er tid for å ta kvelden må dessa regla holdes! Hvis dom ikke blir det så kan du banne (ja, Nina! Banne!) på at Nina Alexandra og Camilla lusker rundt hjørnet! Enten dom knyter opp lissene på alle skoa i gangen, tar dom i skapet og lemper skia mine bak doen, stjæler pc'en min når jeg tar en middagslur eller låser seg inne på rommet mitt når jeg er på do 00.45, for deretter å putte masse avispapir over hele rommet mitt!!
Ål Nina og meg med posepapirål nina og meg ramppapir
Jeg synes ikke Elisabeth skal klage jeg.. Hvor kjedelig hadde ikke nettene vært uten meg og Nina luskende rundt i boksersjortser og nattøy?! For ikke og snakke om dagene!? Idag har vi hoppet paradis, og jeg og Ragnhild har laget Inner Peace bukser. Bilde kommer nok senere skal dere se! :D
Kommentarer:
Postet av: RAGNHILDDDDDDDD

jasså her ja. takk og lov for at jeg låser dørene om kveldene. elisabeth! stå på!!her er det bare å kjempe mot disse basillene som lusker rundt å prøver å kikke i andres underbukser!snart skar dekk sjå høss det er å ha inner peace her på ål! =orange,gul, lilla og grønn===== INNER PEACE.takk for meg, forventer en t-skjorte i posten

09.11.2005 @ 19:24
Postet av: Camilla

RRRRAGN: T-sjorte vetjekke heilt! Men ein ål bukse har du allteds møjlegheit tell å brukkje:DBrukkjer du en slekk bukse vil du i løypet av kørt tid få INNER PEACE! Men nu lut eg gå sjå Hotell Cææææsar;)

09.11.2005 @ 19:26
URL: http://www.camilla.weblogg.no
Postet av: Elisabeth

Jeg er stolt av deg og buksene dine! :) Og ragnhild sine også! Jeg kjenner no inni meg.. Hva kalles det? Inn..innn.. inner? Inner peace! Stemmer! Jeg liker dine stoooore ører!

09.11.2005 @ 19:28
Postet av: Marlin

Marlin er bæst!!!!i hæile verden:)det er helt sant jahahajahaha!ingen er bedre en MarlinRaastad@hotmail.com

10.11.2005 @ 14:54
Postet av: MARLINRAASTAD

MARLINRAASTAD@HOTMAIL.COM

10.11.2005 @ 14:58

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/380825
hits