Løkken, et eventyr av dimensjoner!

Trippende og syngende kommer fem jenter gående. En av dem med sokker+ adidas slipperser, ei annen med rosa pensko med tennissokker inni(er vi på camping så er vi påcamping), og alle uten varme klær. Regner pøser ned og vinden slynger den lille gjengen frem og tilbake der de prøver og komme seg til Peter Botsman, utestedet de er så glade i..

løkken gjengen

Ja vi er på vår årlige Danmarkstur. Og i Danmark er det jo kun fint vær(Trodde vi) Vi har fullpakket 2biler med sko topper, singleter.. Ingen har varme klær. Men det gjør vel ikke noe å fryse litt så lenge man har en 100m stor presenning, en kasse Smirnoff twist hver, for ikke å snakke om 5liter sprit. Vi hutrer og skåler om kapp mens flygende kondomer kommer over oss. Til enhver tid står/sitter det 3-10 gutter rundt oss og snakker,skåler, synger og fryser og har det dritgøy!

 

Det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær. Ja dårlige klær har vi.. Men humør og alkohol har vi i det minste. Og musikk har vi på campingen frem til kl 22 da vakten kommer: "hører dere på musikk?" -Nei klart vi ikke gjør det! Det er på tide og stikke på Peter Botsmann der vi kan Danse Peter Botsmann sangen som vi er så flinke til. Det vi ikke legger merke til er at det bare er vi som går rundt der for ss selv og danser dansen vi trodde alle andre var med på..

 

Man våkner opp og er fremdeles rimelig svimmel. Første mann til toalettet. En tur til Mc Donalds for å få en "ordentlig middag" før Camilla under bilturen hjem spør Anine: Hvor langt er det hjem? Anine: 10minutter. Camilla setter klampen i bånd: Jeg må på doooo! En liten stopp på veien må vi ta fordi Helene og Cathrine holder på å spy. Men snart bråbremser Camillas vakre Nissan forand toalettet på Løkken Camping. Hun løper inn, blir der en stund, før hun løper ut i bilen og henter en bok. Kan jo like gjerne flytte inn på doen..

 

Løkken1

 

Cathrine reiser seg og spyr i søvne

Helene sitter og gliser i sin egen lille verden

Silje er på rotern

Camilla lager Smirnoff Twist barometer..

Alle koser seg og

Anine beundrer vannbakelsene: "Ja det er jammen populært med slike kartofler her i Danmark."


Kommentarer:
Postet av: Anine

jævli bra snuuppaaa!akkurat slik vi hadde det:) konge tur!alle dreit vi oss ut, hadde det drit moro!ble kjent med nye folk!:) digger sammendraget ditt, kunne ikke blitt bedre!;) Kartofler ligner litt på vannbakels da! haalloo??!! hehe..flere ganger enn de do turene det ble på løkken tror jeg at jeg kan lete leenge etter :) savner stedet allerede, teltet vårt å preseningen! folk stoppet å så på hele telt konstruksjonene vår! JA det er en ekte stor presening!! ;) takk for en drit kul tur snuppa, kunne ikke dratt med bedre folk! håper det kommer flere! da blir det kartofler istede for mc donalsd :) love ju beib! kiss Anine

16.07.2005 @ 18:00
Postet av: Ingrid

CAMILLA!!! Nå har det faen meg gått over ti dager og jeg venter i spenning på pølsemenyen, kaffin og klemmen fra deg ;) Jeg har nok vært den flinkeste til å skrive kommentarer ;) Uansett, nå har jonas nett dratt og det er hele ti dager til jeg ser han igjen. Da regner jeg det blir ti dager med; finmarksvidda, pølsemeny, lek og morro! Tjohei du er grei ;)

17.07.2005 @ 13:32
Postet av: tåmmas

Hørtes da ut som en nydelig tur. Sommer er temmelig digg, søndag er fridag og været er nydelig!

17.07.2005 @ 14:36
URL: http://www.kreativesjeler.net
Postet av: Camilla

Anine- takk i ligemåde, kos å være på tur med dere!Ingrid- Din premie kan hentes på Shell Kamfjor søndag mellom kl 12.00 og 19.00 :DThomas- Jepp nydelig var det! Du har jo ikke så mye fri men.. Nyt søndagene!smask!

20.07.2005 @ 00:00
Postet av: Mister Regalis

Virker som dere hadde en kjempeartig tur selv regn og kulde! Nice jenter ;)Klem

01.08.2005 @ 01:01
URL: http://kristian.moe.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/138491
hits