Sandefjord her kjem eg!

De siste tre dagene har jeg og min kjære samboer, Nina telt ned timer og sekunder til vi skal reise hjem til våre kjære i hjembyen vår.. Og nå er tiden kommet.

Etter en hard dugnad i skogen(men samtidig koselig med bål og sang) sitter vi her, pakker skittentøy for og ta med hjem til mor;)

Avskjeden var trist, jeg føler jeg skal være borte fra Skolevennene mine 1år! Men om 6.5time er jeg hjemme hos min kjære og min familie og mine venner, og søndag er jeg her igjen!

Gleder meg til å se alle Sandefjordsfolk igjen:D
Og gleder meg til å komme tilbake til Ål på søndag igjen:)

PS. Jeg vil samtidig benytte anledningen til å gratulere Sirvej så mye med dagen!!
HURRA!! 20ÅR!! :) Kose deg masse med Henning i helgen;D

Kommentarer:
Postet av: Ingrid

Yeah, konge for deg dra hjem n da. Blir deilig vet du. Glemte svare p meldinga di, men Jonas trodde han visste hvem hun Sirvej var. Visstnok venninne med Silje, kjresten til bestekameraten til Jonas. S det s. N er jeg hos Trine og ser p at de fikser seg og vorser fr de skal p fest. Jeg har ftt jobb! Eller har ftt en vakt da, og skal p nattevakt for frste gang fra kvart p ti til kvart p tte. Gruer meg til vre vken s lenge men men gr nok bra. Tjo og hei du er grei ;)

16.09.2005 @ 18:59
URL: http://ingridflua.weblogg.no
Postet av: Sirvej

hey :) takk for det.. forresten..blei 19 egentlig, men men.. fint at du holder deg oppdatert :p hva syns du om grsdagens begivenheter? :P hehe.. litt synd det bare var 5 fra lokalbefolkningen messom :p du har en drit kul side da... flaks for deg.. vi snakkes.. lykke til lykke til....

25.09.2005 @ 17:53

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/234738
hits