UGGA BUGGA SKOGENS MENN ER ETTER MEG!

skaumann

Og nå har jeg opplevd det også! I hele mitt liv har jeg kunnet skryte av at jeg aldri har blitt bitt på og sugd på av de ekle skogens menner. Men nå er det gjort..

 

Etter en fin kveld på camping med Karoline la jeg med rolig og fornøyd ned i sengen for å sove. Men hva var det jeg hadde på armen? En død edderkopp? Jeg prøvde og dytte den vekk og synes det var rimelig ekkelt, men plutselig gikk det opp et lys for meg.. SKAUMANN!! *hyyyyyl* Tiden etter var ille, jeg følte/inbilte meg at jeg kjente skaumannen suge blod fra meg. Jeg ringte mamma: JEG HAR FÅTT SKAUMANN! HYYYL! HVA SKAL JEG GJØRE!? Karoline som har fått skaumann mange ganger i sitt liv tok det hele med knusende ro, dro ut skaumannen før hun knuste den mot benken med neglene sine slik at man hørte det knaste. En flått mindre i verden, og verden ble med en gang et bedre sted å leve!


Kommentarer:
Postet av: Christian Jrgensen

Fy faen... hres helt forjvlig ut. Men godt du hadde noen som kom til unnsetning! Men jeg er skuffa... ringte mor og ikke meg? :)

17.08.2005 @ 13:29
Postet av: Camilla

beklager kjre Christian, skal ringe deg neste gang jeg er i nd!

19.08.2005 @ 09:40
Postet av: Ingrid

sj bsj. Jeg syns egentlig ikke mye er ekkelt, men skaumann er rett og slett noe av det vrste jeg vet. En gang i sommer nr jeg satt og kosa med zita s fikk jeg plutselig ye p en som s akuratt ut slik som den p bildet ditt. Det var helt forferdelig traumatisk!

23.08.2005 @ 11:47

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/181922
hits