Bare et surrete og uintresant innlegg.. Men jeg har 7 dager igjen i Sandefjord

Jeg av alle er vel den som ofte kjeder meg osv. Jeg klarer jo ikke stille i 1sekund, og med Sandefjord som by har jeg ofte blitt ytterst oppgitt, gal, trist, kokko!

Det siste året har vært fylt med mattematikk *grøss og gru*

Shell Kamfjord, støttekontakt, Aks og Karisletta
For ikke snakke om mye deilig søvn, fester og det aller viktigste bra mennesker!

Grunnen til at jeg måtte ha matte iår, er fordi jeg var så uheldig og bli trukket ut til matteexamen ifjord. Noe som førte til at jeg STRØYK i matte (som mitt eneste fag jeg noen gang har stryki i) og måtte ta det igjen! Men det værste var at når jeg tok examen nå til sommeren så STRØYK JEG IGJEN!
Men som den personen jeg er, så ble jeg grusomt iritert og klaget på karakteren til tross for studierektor og gjengens beskjed om "Det er absolutt ikke noe poeng i! Det er en meget flink sensor som har rettet din examen, og i matte går så og si ikke ann og få feil karakter" Men jeg klaget!

I midten av denne sommeren fikk jeg svaret: Min søknad var godkjent og med ett hadde også jeg studiekompentanse! HURRA! Grunnen til at jeg nå skriver dette er pga at jeg ikke har fått fortalt dette til læreren min før nå over mail.. Og idag fikk jeg et kort men enkelt og koselig svar fra han:

"Super gratulerer.
Ønsker deg alt godt videre!!!"

Jeg har alltid trodd og ment at så og si alle mattelærere er idioter! Jeg nevner: "Greit sånn svetteflekk" og den første mattelæreren vi hadde på påbygging (som vi heldigvis fikk permitert etterhvert)
Men dette året har jeg vært strålende fornøyd!


HVA VAR EGENTLIG POENGET MITT MED DETTE INNLEGGET?
JO POENGET ER AT JEG ER KJEMPEGLAD OG AT JEG NÅ BARE HAR 7 DAGER IGJEN HER I STORBYEN SOM JEG ALLTID HAR SYNES DET ER SÅ LITE Å GJØRE I. OG NÅ FLYTTER JEG TIL ÅL I HALLINGDAL. DET SIER VEL SITT?..


til alle(jeg regner med det er mange av dere) som ønsker og sende meg brev på folkehøyskolen:

Ål Folkehøgskule og Kurssenter for Døve
Bakketeigen
3570 ÅL

Kommentarer:
Postet av: Ingrid

Jeg vil ikke love deg at jeg kommer til sende brev, men jeg kan love deg at jeg kommer til tenke p at jeg burde sende brev til deg. Er det bra nok kjre? Men du m sende brev til meg ogs.. vre Bakklandet 64, 7013 Trondheim =)

23.08.2005 @ 11:50
Postet av: Roger

Kanskje du finner deg et lite smbruk der oppe og lever som en bondedame resten av livet?:o)Isfall m jeg nske deg lykke til og gjerne bestille en halv gris til juleribba i rene fremover.Hvis du har hner vil det ogs tas imot med en stor takk :)!!

23.08.2005 @ 12:33
Postet av: Camilla

men Ingrid og Trine! Igr fikk jeg postkort av dere! Hurra! det var kjempekoselig! :D Tusen takk! Jeg hoppet i taket av glede:D Smask!

26.08.2005 @ 16:24
URL: http://www.camilla.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/191219
hits