Tarmskylling- en viktig del av livet...

Tarmskylling har den siste tiden vært et viktig samtale emne i de høyere kretser, Jeg har for Stiganledningen hatt en liten samtale med Stig angående dette temaet..

Camilla sier: så stig.. Hva synes du om tarmskylling

Stig - Tea time - sier:

Det er nok veldig veldig bra, gleder meg til å prøve

Stig - Tea time - sier:

Terje Håkonsen gjør det hele tiden og sier han får mer energi og blir kvikkere mentalt, derfor ser vi på muligheten for å teste en real vask av tarmen.. Av det vi til nå har funnet ut er det to metoder:

vann inn i tarmen og så ut igjen, eller inntak av saltvann som ikke blir omdannet til urin, dog må visst mye vann til (ca 4 liter på kort tid) for å få det til skikkelig. Stikkordet her var å kjøre på til vannet er klart.

Den andre måten:  Pasienten ligger i et bekvemt sideleie, på en behandlingsbenk. Gjennom et mykt kunststoffrør føres temperert, filtrert vann først inn og så ut av tarmen. En bløt og forsiktig massasje av tykktarmen kan eventuelt gjøres samtidig. Det som kommer ut kan kontrolleres gjennom et neonbelyst siktkammer som er montert inne i maskinen. Systemet er lukket og det oppstår således intet ubehag verken for pasienten eller for tarmlegen..

" Det som kommer ut kan kontrolleres gjennom et neonbelyst siktkammer som er montert inne i maskinen"

Ved å gjennomgå en serie med CHT- behandlinger greier man ofte å fjerne gamle slaggrester som sitter fast inne i tykktarmens mange kriker og kroker. Det kan på en måte sammenliknes med når feieren renser skorsteinen. Og alle vet jo hvordan feiere arbeider..

Camilla sier:

hvordan tror du tarmskyllingen vil komme til å påvirke ditt liv?

Stig - Tea time - sier:

Jeg tror det kan bli begynnelsen på en ny epoke!

 

Informasjon

Under tarmskyllingen er det normalt å gjennomgå svingende humørtilstander, fra oppstemthet og inspirasjon til treghet og depresjon. Det er derfor best å gjøre tarmskylling i en gruppe. Det frarådes å gjøre tarmskylling på egenhånd uten veiledning.


hits